Trwa ładowanie strony.

 

Szkolenia

Szkolenia

1. GHP / GMP

1.1. GHP / GMP – Wymagania dla branży spożywczej

Dopasowujemy materiały, program i metodę szkolenia do potrzeb Klienta i specyfiki jego branży. Szkolenie organizowane jest w siedzibie zamawiającego, co pozwala na indywidualne rozwiązania przekazania wiedzy.

2. HACCP

2.1. System HACCP - zasady, wdrażanie, funkcjonowanie

2.2. Audytor wewnętrzny systemu HACCP

3. IFS

3.1. Wymagania standardu IFS Food

3.2. Audytor wewnętrzny standardu IFS Food

4. BRC

4.1. Wymagania standardu BRC Food Safety wersja 6

4.2. Audytor wewnętrzny standardu BRC Food Safety wersja 6

5. ISO 22000

5.1. Wymagania Normy ISO 22000

5.2. Audytor wewnętrzny Normy ISO 22000